Yritys

Perustimme yrityksen muuttaaksemme maailmaa. Missiomme Käytetään pitempään ohjaa jokaista toimintaamme ja kaikki mitä teemme, tähtää siihen, että asiakkaamme käyttävät laitteita, raaka-aineita ja energiaa pitempään. Me haluamme, että maailmaa ja sen luonnonvaroja käytetään säästeliäästi ja teemme päivittäin sen eteen työtä. Pidämme myös omista huolta, jotta yrityksemme jaksaa pitempään. Kulttuuriimme on juurtunut yrittäjämäisyys, ympäristöystävällisyys, säästäväisyys, rehellisyys ja avoimuus.

Asiakkaamme

Missio Käytetään pitempään tarkoittaa toiminnassamme sitä, että haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita ja palveluja, jotka auttavat pitämään laitteet käytössä pitkään, auttavat kehittämään kestävämpää yhteiskuntaa, vähentävät neitseellisten raaka-aineiden kuluttamista ja auttavat siirtymisessä päästöttömään energiaan. Olemme säästäväisiä niin raaka-aineiden, energian, rahan kuin muidenkin resurssien suhteen, joka näkyy myös asiakkaillemme kohtuullisina hintoina.

Työntekijämme

Missio Käytetään pitempään vaikuttaa myös henkilöstokuluttuuriimme. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, työ ja vapaa-aika on tasapainossa ja että he pysyvät meidän työntekijöinä ja haluavat ja jaksavat tehdä töitä pitkään. Tarjoamme tehtäviä työntekijän halujen ja toiveiden mukaan. Haluamme, että työntekijämme kehittyvät ja saavat toteuttaa itseään ja intohimoaan. Pidämme huolta jokaisesta työntekijästä ja kannustamme terveelliseen ja kestävään elämäntapaan.

Arvomme

Tekeminen on hauskaa ja sitä tehdään tosissaan
Palvelumme on odotuksia parempaa
Säästämme luontoa ja rahaa

Arvomme näkyy palveluimme laatuna ja työn tekemisen tuloksina. Työntekijämme, jotka viihtyvät työssään ja jakavat samat arvot ja vision, saavat aikaan ihmeitä. Työmme tuloksina saavutamme missiomme, jossa laitteita käytetään pitempään, käytetään puhdasta energiaa ja raaka-aineet kierrätetään tai käytetään uudestaan.

Historiamme

Olimme kyllästyneitä luonnonvarojen tuhlaukseen ja keväällä 2020 päätimme, että haluamme perustaa yrityksen, jolla teemme muutoksesta totta. Yrityksemme tarina alkoi Pyhäjärven rannalla vanhassa hirsimökissä, jossa mietimme arvojamme. Me perustajat jaamme samat arvot ja vision tulevasta maailmasta, jossa raaka-aineet kierrätetään tai käytetään uudestaan, tavaroita käytetään pitempään ja kasvu ei perustu lisääntyvään luonnonvarojen käyttöön. Viikonlopun ideoinnin tuloksena syntyi missiomme Käytetään pitempään ja yrityksemme Kravee.  Alussa olimme kolmen perustajan ja kolmen teknikon aloittava yritys, tänään ja huomenna pyrimme olemaan hitusen eilistä parempi ja suurempi.