Asiantuntijapalvelut

Olemme rakentamassa kestävää tulevaisuutta kemian ja kiertotalouden palveluilla.
Takaamme, että insinöörimme ja kemistimme löytävät ratkaisun ongelmiinne.

Kemia

Erikoisosaamisemme ovat kemikaaliturvallisuus, kemikaalilainsäädäntö ja tuotannon ongelmien selvittäminen. Olemme pieni ja ketterä kumppanisi kemiaan liittyvissä asioissa kun omat resurssit tai kyvyt eivät riitä.

Turvallisuus ja lainsäädäntö

Olemme kemikaaliturvallisuuden ja kemikaalilainsäädännön asiantuntijoita. Jos haluat kehittää yrityksesi kemikaaliturvallisuutta, löydämme siihen varmasti tehokkaan tavan yhdessä. Autamme mielellään myös uusien kemikaalisten tuotteiden lainsäädäntöön liittyvissä haasteissa.

Prosessien tuotannon tuki

Tuotantoprosessissa syntyy aina vaihteluita ja ongelmia, jotka vaativat syvällistä kemian tuntemista. Monissä yrityksessä on harvoin mahdollista ylläpitää kemian osaamista. Olemme kumppanisi, kun haluat käytännön läheistä ongelmien ratkontaa nopeasti ja tehokkaasti.


Kiertotalous

Maailman materiaaleista vain murto-osa kiertää uudelleen käytettäväksi ja kulutuksen kasvaessa materiaaleina käytetään neitseellisiä raaka-aineita. Saadaksemme materiaalit takaisin kiertoon ratkaisemme asiakkaidemme kanssa hukkamateriaalien ja sivuvirtojen hyödyntämisen haasteita. Edistämme käytännön kiertotaloutta ja parannamme  ympäristöystävällisyyttä. Teemme töitä kestävämmän yhteiskunnan eteen ja tähtäämme siihen, että jätteet vähenevät, sivutuotteet saadaan talteen ja vesienhallinnat paranevat.

Palvelut

Materiaalivirrat

Kiertotalouden kulmakiviä on materiaali- ja sivuvirtojen hyödyntäminen. Aikaisemmin jätteeksi päätyvästä materiaalivirrasta voidaan kehittää kaupallisia tuotteita ja pitää materiaalit käytössä pitempään. Onko teillä materiaalivirtoja, jotka haluaisitte hyödyntää? Ottakaa yhteyttä niin kemistimme ja ympäristöininöörimme ratkaisevat haasteenne.

Ympäristökemia

Ympäristökemistimme tuntevat kemian ja kiertotalouden. Oli kyseessä prosessin tehostaminen tai jätteiden tai vedenhallinta, me voimme auttaa teitä. Tuloksena saatte analyysin toimintanne nykytilasta sekä konkreettiset ehdotukset tarvittavine laitteineen ja investointeineen, kuinka parantaa yrityksenne ympäristöystävällisyyttä ja tehokkuutta.

Uusiutuva energia

Olemme erikoistuneet uusiutuvien energialähteiden käyttöön. Uusiutuvat energianlähteet ovat erinomainen keino vähentää päästöjä ja parantaa yrityksenne vastuullisuutta. Me kartoitamme lähtötilanteen ja tavoitetilan yhdessä asiakkaidemme kanssa ja ehdotamme konkreettisia toimenpiteitä, joilla parannetaan energiatehokkuutta ja siirrytään kohti puhdasta energiantuotantoa.

Haluatteko parantaa toimintanne tulosta ja vastuullisuutta?
Ottakaa yhteyttä, niin keksitään ratkaisut.

Ota yhteyttä

Esa Ryynänen
Kiertotalous
Kemia ja ympäristö
Pyhäjärvi
Lähetä viesti
+358 40 574 9384